TNB KEP, 8 ili daha bayi ağına dahil etti
Amacımız KOBİ’lere daha hızlı erişebilmek

2014 sonunda her ilde bir temsilcimiz olacak diyen TNB KEP Mart ayının başında bayi organizasyonunda atağa geçti. İstanbul ve Ankara dışında Adana, Antalya, Denizli, Diyarbakır, Gaziantep ve Kahramanmaraş illerindeki temsilcilerini belirleyen TNB KEP, bir yandan iş dünyasına yönelik KEP Bilgilendirme Toplantıları yaparken bir yandan diğer illerdeki bayi adaylarıyla görüşmelerine devam ediyor.  Büyük kurumların yanı sıra KOBİ ölçeğindeki işletmelerin KEP ile çok daha sağlıklı bir ticari hayata kavuşacağına dikkat çeken ….…..”Ülkemizdeki işletmelerin %99,77’sini oluşturan KOBİ’lerin iş hayatı KEP’le düzene girecek. En büyük sorunlarından biri tahsilat olan KOBİ’ler için KEP önemli birçok avantaj sunacak. Alacaklı olan girişimcinin KEP yoluyla atacağı ihtar, borçlu tarafı temerrüde düşüreceğinden; sadece bu bile başlı başına KOBİ’ler için bir fırsattır. Ulaşacağımız her il, dokunacağımız her işletme KEP’le daha sağlıklı bir ticarete kavuşacağı için ekip olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

BTK tarafından KEP Hizmet Sağlayıcı olarak lisanslanan ilk özel kuruluş olan TNB KEP aynı zamanda Türkiye’de ilk KEP hesabını açan kuruluş olma özelliğini de barındırıyor. Yüksek bir teknolojik altyapı ve hukuki bilgi birikimi gerektiren KEP konusunda hızlı bir büyüme elde eden TNB KEP, ülke geneline yayılıyor.

Türkiye Noterler Birliği Vakfı çatısı altında  Ankara Merkez ve İstanbul Ofisi’nden Türkiye geneline hizmet veren TNB KEP, bir yıl içinde kamu ve kurumsal pazarda elde ettiği başarıyı yeni organizasyon yapısıyla daha da güçlendirmeyi planlıyor.

Balıkesir Bursa, Eskişehir, Mersin, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya ve Samsun’da bayilik görüşmelerine hız veren TNB KEP, Trabzon’dan Mardin’e Aydın’dan Van’a kadar genişleyen ve tüm bölgeleri kapsayan bir bayilik planlaması yapıyor.

“Bayi adayları bize ulaşabilirler”

KEP’in Türkiye Noterler Birliği Vakfı çatısı altındaki başarı öyküsüne katkı sağlamak isteyen tüm bayi adayları 444 6 537 (444 N KEP)’ten 7 x 24 TNB KEP’e ulaşabilirler.

• - Elektronik tebligat alabilecek,
  • - İlişki içinde olunan bir kişi veya kuruluşa, e-posta yolu ile güvenli ve zaman damgalı yasal bir bildirimde bulunulabilecek,
  • -  Göndereceğiniz e-postanın ne zaman, kim tarafından, kime yollandığı, gönderilen kişinin posta kutusuna hangi tarih ve saatte ulaştığı, alıcı tarafından ne zaman okunduğu belgelenebilecek,
  • - Göndereceğiniz e-postanın ekli dosyaları ile birlikte içerik bütünlüğü sağlanacak,
  • - KEP ile göndereceğiniz önemli bir e-posta, gönderdiğiniz kişi veya kuruluş tarafından almadık, bize ulaşmadı, bilgimiz yok gibi gerekçelerle inkar edilemeyecek,
  • - KEP ile yapacağınız bildirim yasal bir bildirim haline gelecek, uyuşmazlık durumlarında da hukuki bir delile dönüşecek.